24 August 2008

admin say...

this is our link for our new yahoogroup webpage.. we can discuss about any issue related to our batch collectively.. do invite other members k.. this yahoo group is restricted to our member only.. tq

http://groups.yahoo.com/group/colony_11th

3 comments:

bg opinion je jgn marah said...

boleh discuss any issues ke? kalo gitu kalau nk buat sesi muhasabah diri, buat kt sini jela. its kinda membosankan bila buat kt clss sbb nnt finally jadi gaduh btween bro n sis. benda remeh temeh pn kdg2 nk jadi isu. seriously nmpak mcm org yg bukan educated.

skm said...

nvmind about muhasabah in class. awal2 mmg la camtu, warm-up session. but it's kinda exciting kan tgk org gaduh2. hehe. as time goes by, believe me our batch will be more mature and professional. hope so. insyaallah. but then evrytime muhasabah ade, muka sama je yg emotional. xde muka2 baru ke? topic discussion pun x menarik sgt. cuba la discuss psl ISA ke, syok sket. tp tu bkn muhasabah batch namenye. hehe.

lipas mabok said...

yeap yeap. aku rasa lama2 jadi matangla. pilih isu pun biarlah professional. muka emosional? aku rasa aku mcm tau siapa. maybe everytime ada muhasabah diri, time tu la ada hormonal imbalance kot (oh how positive i am! hehe).