17 November 2008

survey...





assalamualaikum..
di sebabkan masalah klas yg selalu takde, so tak dpt la kiranya survey dijalankan.. jd dgn ini, nak memudah cara, sape yg nak g baling nnti, enter your personal detail dlm komen pd post ini... tq

from:
ipin merangkap admin blog (^_^)

9 comments:

oldfarty said...

esok besday abah aku..uhuh,oit pin, congrate,wish mu slamt kahwin,n insha Allah akn lahir zuriat soleh hasil pnikahan mu..btw,klo perfect couple kahwin, wut should their marriage called?

IIUM Pharmacy 6th Batch said...
This comment has been removed by the author.
IIUM Pharmacy 6th Batch said...

congrate ipin & atiqah. Moga berbahagia selalu. ;)

huhuhu said...

call jela pape pun...hepi bestday to abahmu..tahniah ke dia krna berjaya mlahirkan ank yg geliga srupe mu...

yoyo said...

Khas untuk ipin...

Debar jantung dalam detik- detik terakhir ini,
Khabar kasih dalam dunia baru yang murni,
Engkau akan bertakhta di pelamin sehari.

Bila nanti fajar hidupmu berseri,
Kenang-kenangkan kami yang masih rindu menanti.

Sampai kini keinginan hanya menjalar,
Dalam kasih yang kosong hati terdampar,
Mengisi kamar hidup dalam ruang sepi,
Doaku untukmu seperti untuk hatiku sendiri.

Usman Awang.

fa_ra said...

ipen, umm...teringin nk tgk majlis nikah tu ade gak la. tp mls la nk menyemak kt sana. so tggu korang nye majlis perkahwinan je ar, k.

to yoyo...
tk yah aa pkir sgt psal cinta tu. ble smpai waktunye, akan ketemu jugak jodohnye. believe in ALLAH, believe in ur destiny. bkn ko sorang je ternanti2 saat tu, okay...

klau x tahan sgt rindu tu sll2 la berpuasa. buat solat hajat byk2. ble kte ingt ALLAH sll, bkn ke resah tu akan kurang sket?

anyhow, best wishes to ALL~ esp bkl pengntin...ipen

p/s: hr ni kak nadia kawen ngn izani...so doakn dorang gak la ek

comet-star said...

takde istilah menyemak pun la.. belah sana yg mntak ipen jmput sape2 yg kelapangan masa tu untuk turut serta.. ok (^_^)

masih dibuka sape yg nak g.. hal berbgkit kte leh bncang.. tp ape yg penting???!!!! kerjesame!!!

hihih..ape yg penting sebenarnye struggle for our exam 1st...tgh cuak nih...byk benda kne pikir...

himehikari said...

kepada ipen n kak tiqah, tahniah!! semoga hubungan anda diberkati Allah dan kekal sehingga ke syurga. =)

sunny said...

to ipen and atiqah, may Allah bless u for what u do. congratulation!