16 February 2009

WORKSHOP ON 'PRAY AS YOU SEE ME PRAYING'

17 comments:

masterpiece said...

macam tk sedap je tajuk tu...
think if 'pray as u see me pray' lg betul kot...dunno just my op

anti serpihan besar said...

rezak demo taqi, praying pun btul jgk.. btul x ape sy ckp ni hidayah?

siput_menggigil said...

cantik poster tu! i loike!

Anonymous said...

kalu kate cantik,kena pegi la cik siput oiiii!!!!!

siput_menggigil said...

oo mcm tu ke? puji cantik trus wajib kene pegi ke? tak penah pulak aku tau itu rule die..kalo cenggini pasni aku xtak puji dah la ape2..kehkeh..tp kalo aku berkelapangan masa tu, insya-Allah aku pergi..eh tp tu hari ahad kan? alemak beb, x boleh pegi r..aku masih kat rumah lagi..haha sowi manyak2

Anonymous said...

ME tu sape? NABI SAW ke?

Mama said...

aah lah..me tu sape dlm poster tu?
lawa poster..insy kalau ade kesempatan syg pun mahu juga pergi

mama said...

EH2...TYPO ERROR...BUKAN SYG..SAYA..SORI

pendapat saya said...

'me' tu merujuk kpd Rasulullah s.a.w..hadis nabi; "solatlah kamu sebagaimana kamu melihat aku solat"...

Anonymous said...

hehehehe mama..cemane leh tersilap tu

daktgkcuti said...

Pray as u see me praying.aku pk ade 2 maksod:
solatlah cam aku(nabi muhammad saw) solat.
or salatlah bila ko tgk aku solat(like kite solat,org tgk and berharap org yg tgk terbuka hati untuk solat juga or solat bersama).
hrm..

Anonymous said...

x berani pulak aku tafsir camtu...kat sekolah dulu ustz aku kata kena solat sebagaimana cara rasulullah solat sbb nabi kate "solatlah kamu sebagaimana kamu melihat aku solat"

sape saya?? said...

btol2
lbey baik jgn pandai2 tafsir
slah tafsir,buruk padahnya
slah makan,sembelit jawabnya

lippera said...

sumguh kecewa xdpt gua nk join...
saper2 yg pegi esok nanti citer kt rakan taulan
jangan ilmu yg dapat tu setakat tu jek....
at least bley share same2 kite...

Anonymous said...

bnda 1st Allah hisab kat akhirat nnt ialah solat..
maka perelokkan la solat kita..
jom ramai2 menambah ilmu..

bila kita buat sesuatu kerana Allah, pasti Allah akan syg kita,
kita mesti nak Allah syg kita..kan3?

awek upin said...

betul betul betul!

Anonymous said...

mari tido!! esok kene bangun subuh!