01 February 2009

spot the difference

22 comments:

lippera said...

the conclusion is...

no difference between these 2 groups

nenex said...

aku mmg duduk blakang..hehehe

kuli batak said...

perangai dak2 UIA mmg gini ke?

hamba Allah said...

'mmg gini' mcm mane tu?

muhammad adnan said...

haha, how subtle it is. well, as the saying goes,

"A picture paints a thousand words"

kuli batak said...

spt yg digambarkan dalam lukisan...

siti balkiah said...

hehehe. muhammad adnan dah jawabkan tu. ye, ini adalah benar. but its not that bad actually. lgpn row paling depan tu served for budak2 yg akan present. jd yg x present tu pindah ke belakang. for better view, maybe. hehe =D

Anonymous said...

time cclm pun position mcm seminar, xde presenter pun.. wadupppppp

chill said...

tp post tu specifically refer to kedudukan ms seminar.

puri said...

eh cclm aku tak mcm tu pun. sume duduk depan je

John Doe said...

Eh korang ni jangan kecoh2 tau ttg hal ni.

Saya melihat ini satu perkembangan positif dari kalangan ahli 11th colony ni. Tu time lecturer tak sampai lagi sume dah tunggu. Ni la yang kita mahukan.

Sebahagian datang awal untuk pre reading.

Sebahagian lagi tengah solat dhuha kat masjid KOM.

Sebahagian lagi sedang buat senaman ringan kat foyer depan KOM, sementara lecturer sampai.

Yang nampak macam tidur kat bahagian bro tu, dia kena viral fever tapi still datang kelas.

As the sayin goes, "A picture paints thousand descriptions". All in all, it is up to the viewer to think it white or black or both!

Cucu Dekan Medicine said...

kih kih kih...

John Doe ni mesti tukang ampu 11th colony ni..

kih kih kih...

Mama said...

hehe...suke ah post ni.....batch kite mmgsuke duk blakang..tp aku suke duk tgh2.. :P

AJEBISO said...

Maso Taqi lukis gamba nih,kawe MC sero.Jadi,kawe dok mari kelas la.Sebab,kawe meme duk depe sokmo.Congok duk depe sore jah.Ralit plok tu dgr lecture.Taqi,bakpo mejo lecturer untuk seminar tu kotor?Hok kelas,comel jah.Budok mano gi kora wat wendelizem tu?Dohla mic hok hite,jadi putih tibo2...Taqi, so lagi,demo dok lukis tiang duo butir kat tmpat bro tu..Penting tiang tu weh,meme sedak kakloh nyandar.Baru dok lenguh tule belikat..

nenex said...

john doe sgt berfikiran waras,positif dan...sedikit kelakar. hehe

false pelvis said...

lol

ho.taqi ke lukeh? wa..terernye.

9th batch said...

mmg warisan zaman berzaman. Heh.

dandon said...

heheh. genetic bdk uia. wat to do

hungga2 said...

genetic ke..? xpela..asalkan dgr..nak mnarik perhatian pnonton tu peranan presenter lah.ptt la ada yg present seminar bdiri tgh2 klas

boss said...

kalo ade mutation kt dna batch kite, mungkin penyakit ini tidak akan diwarisi oleh junior2..kehkehkeh

Anonymous said...

haha bende ni sgt kelakar, xde ape yg salah pasal lukisan ni, and thr is nothing malicious. cume fenomena batch kiter yg telah digambarkan oleh taqi. taqi sgt creative dan ensem. wakaka

taqe_fan said...

a'ah muttaqee sgt nsem dan kreatif...
saya nih secret admirer die