22 June 2009

Another-Selamat pengantin baru.


Untuk rakan2 yg tak hadir pada majlis kesyukuran shak,ini dia gambar sekitar majlis tersebut.Utk pengetahuan,gmbr perkahwinan ini tidak rasmi.Mungkin boleh dapatkan gambar2 perkahwinan yang lebih baik dari jurufoto rasmi shakirah later dan ulasan terperinci drpd kwn2 lain yg hadir.

majlisp

Di dalam dewan.


DSC_0791p DSC_0898
DSC_0872p DSC_0768p

DSC_0748p

Antara teman2 yang hadir



DSC_0750p

Teman2 dari kuliyyah farmasi turut sama memeriahkan majlis


DSC_0770

Diadakan di dewan hikmah,kuching,sarawak.




DSC_0883p

bergambar bersama teman2 dari UIA.

DSC_0780p

Agak serius disitu.


DSC_0797p


:-)


DSC_0861p
Sesi bergambar


DSC_0839p

Bersama sahabat baik.Syabad~




DSC_0886p



DSC_0866p


Antara brothers yang hadir sama menceriakan suasana.
Maaf sesi bergambar dgn bro tidak sempat sy ambil.


Selamat pengantin baru buat shakirah dan rakan2 sekelas yg baru sahaja melangsungkan perkahwinan,zubir n isteri serta ,arifin n isteri.Semoga kalian berbahagia di dunia dan akhirat dan kekal selamanya hingga ke syurga.. :-)

28 comments:

industri keropok dunia said...

i'm the first... yeahhh!!! tahniah to kak shak...

ai said...

salam tahniah..
semoga berkekalan hingga akhir hayat. K.shak bwk la hubby dtg Kuantan nanti, bole kenal...

from KB with love,
aqilahizani.

wani said...

selamat pengantin baru buat k.shak dan suami.. semoga diberkati Allah dan sentiasa bahagia.. maaf tak dapat attend majlis k.shak..jumpe kat kuantan nanti lah ye.. buat k.shabad, jangan terasa kehilangan..kami kan masih ada..:)

Anonymous said...

hey ape kes nk bknalan dgn laki org

faidhi said...

1.Tahniah!
2.Barakallahu fikuma wabaraka alaikuma wajama'a bainakuma fii khair.
3.Semoga jadi keluarga sakinah mawaddah wa rahmah.

comet-star said...

tahniah jugak... huhuhu...boleh join our club ye after this K.Shak.. heh heh heh... zubir dan anim pun dah blh join club nih.. tahniah2... hehehe..

ai said...

meme boleh kalo nk bace ayat sy dgn nada yg betul..hehe..
ape2 pn trime kasih atas teguran..

hagemaru said...

kak shak..tahniah..moge kekal hingga akhir hayat..tgk k shak kawin daku juga terasa nk kawin...yay...nak kawin

Anonymous said...

Hebat, hebat, elegant, bersanding kat dewan, tetamu ramai, makan a la carte, baju pengantin pn indah anggung berseri-seri. the everywhere-you-can-see girl pn ada jugak (haha). btw, tahniah kepada shakirah.

.......(tengah berfikir), bila la aku nak kawen ni..(sob sob)

Anonymous said...

sori, silap, indah anggun

miss ganu said...

tahniah...selamat pgantin baru...semoga bahagia ke anak cucu...bykkn bsabar dlm mlayari bahtera rmh tgga..n smoga dpt ank rmai2:)

Daftar Kursus Kahwin said...

1. Ripin
2. Zubir
3. Syakirah
4. ...?(Ahsan?)
5. ? (sapwe?)
6. ? (atuk a.k.a boy? hihi)
7. ? (Majin? kakaka)
8. ? (Parang? huahuahua)
9. Skm?
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
(aduh letih ah taip nombor)
.
.
.
.
.
.
.
116. Aku?

Bagi kawan-kawan habis dululah baru aku.Huhu. Cepat2la kawan-kawanku sekalian. Daku menunggu kalian. Wondering wonderpet whos gonna be next.

karakuri said...

muakaka..tringat aku kt senior 5th year kite yg dah grad ni...most of them kawin same2 dorang..

aku ada cdgn..ape kate kalu kite wat biro trbaru dlm batch kite:
'BIRO PENCARI JODOH'

marnet said...

aku ade cdgn jugak..
apakata ko je yg jd ketua biro tu...miahahaha

skm said...

haha sengal biro pencari jodoh. apa klas. effort sendiri la. xkan nak orang tolong.

thank u la kat 'daftar kursus kawin". aku no 9. haha.

dah agak dah gambar adi sure ade. mane2 sure die ade.

Anonymous said...

congratz 2 kak syak,zubir &ipin.... hope berkekalan smpi ke ank cicik.....

Anonymous said...

kahwin oh kahwin

sch said...

tahniah k.shak!!!
syuman 2 mmg bhgia abes r..
so, wish u epiness till d end la kn...
ummm bgs r krg wat club...
nnt kmi buat rjukan k...
xpn nnt krg bley jd wed plnner ke, maid o honour ke...huhu..
didie... mmg u d besh ler.

mari selesaikan slogan said...

kami di pihak laki berasa bahgia juga atas perkahwinan tersebut kerana.......
(tidak melebihi 20 patah perkataan)..

xpernah tgk shak senyum macam 2..haha nampak sgt sronok dia 2!!!!

adie said...

siot...nk gak name aku naek kan...weh...mmg meriah giler kenduri kakshaq...kul 10 pg dh start..hahaha...
skem no 9..huhu...sure ke weh...

ai said...

akhirnya ko pulang adila..duk lama sket kat rmh tu naa...

adie said...

ha...kepade orang2 yg suh aku duk umah...senin ni 29hb aku blk uia dah...jd committee taaruf lak...haha..sepjg cuti aku abeskan ngan jln2 pahang ke jalan2 klate,ganu n srwk....sirius bez..

Hehehe said...

Tah pape adie. Dok rumah la. Tu pun nak bgtau org

hey ho let's go said...

haha
adie patut nye mak dia beli rantai gajah 2, balut satu badan dia, rantai ke tiang umah...baru reti dok umah..
hehehe

fafa said...

salam,
tahniah kak shak. moga bahagia ke akhir hayat. sori lmbt wish n xdpt g kenduri k.shak.

korng xabis2 nk kutuk kawan baik ak. sian adie. xpe adie. ak tetap sayang ko.

adik bongsu said...

moh kita nantikan bestfriend kak syak pulak kahwin lepas ni.... member baik dah kahwin, kak syabad mesti nak ikut sekali, mana boleh kena tinggal, tak aci lah,kan?

Bila tu kak syabad?

greenish said...

sape sister yg dprtanggungjwb kn utk wat laporan about this wedding and the trip as a whole???x saba nk bca...heeeheehee

bdk pmcy said...

"........... semoga kalian berbahagia di dunia dan akhirat dan kekal selamanya hingga ke syurga.."

ameen...