28 January 2009

promo terhebat...!!!

10 comments:

Anonymous said...

jgn bli...bnde2 murah2 ni sllunye tk elok

Anonymous said...

huuuuuu (shaking head in disbelief)
ni mark up tinggi ni

Anonymous said...

kalau dah beli tp x puas hati, boleh return back ke?

kopi susu said...

xnak bli pn xyah la hasut org laen supaya x bli gak!!!!
cam mane la bangsa kte nak maju....sdeh2!!

comet-star said...

salam 'alyk...

err...ipin here... aku promote ni sbb tknak org yg trasa nak pakai broadband bli kat dealer luar... sbb dealer luar jual harga pasaran yg berganda lg mahal kkdang cecah 700-800.. warga uia dpt harga yg aku iklankan tu.. modem same je yg mcm di jual di pasaran..1st hand...dun werry.. tp kalu jumpa hrga yg lg murah dr aku tawarkan, juz proceed.. tp tak baik la ckp bkn2..takkan la aku nak jual bnda tak elok kat kwn2 aku.. (^_^).. hmm...sbgai pub info batch merangkap admin jgak, aku terkilan sbb blog ni dah jd mcm medan bertempur sesama kita...kkdang pada benda yg terlalu kcik utk di gaduh2 kan.. dgn bahan porno dia.. dgn mcm2 lagi la... (yg porno tu aku yakin org luar..takpe aku akan delete dr semasa ke semasa bnda2 porn tu)... so,again...sape yg berkeinginan dan berkemampuan, cntact2 la aku... dan kpd sesapa yg pernah beli broadband dr aku dgn harga yg mahal dlu2,aku mntak maaf..harga baru ni baru di lancar mggu ni..especially to solehah...mggu lepas beli dr aku, mggu ni dah turun harga... maaf ye...luar bidang kuasa aku.. (nnti aku blanja milo ais kak ana) (^_^)

Anonymous said...

between bluecube n this one, which is better, interms of speed n effectiveness of the modem in collecting n transmitting signals

lippera said...

ipin belanja teh ais pun ok je...
milo2 ni kteorang BOIKOT

comet-star said...

err....ok bereh...ke nak kopi radix...huhuhuh

ssmr said...

dun worry guyz..bende2 nie x termasuk yang kena boikot utk israel..make, beli je laa...ahax~ xdak org nak bg adiah ke kat aku...huhu~

siput said...

aku tunggu smpai harga dia rm10 baru aku beli. hehehe